Bakan Fikri Ataoğlu: Kendisinin ortaya koyduğu emek, sadece bir sanat faaliyeti değil, aynı zamanda bir kültür elçiliğidir

Kabulde, Ataoğlu, Özyürekliler’in kültürel değerlerimizi uluslararası alanda tanıtma yönündeki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Bakan Ataoğlu, kabul sırasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Kıbrıs Türk kültürü, zenginliği ve özgünlüğüyle dünyada daha fazla görünürlüğü hak ediyor. Bu kültürü yaşatmak ve tanıtmak hepimizin sorumluluğudur. Mert Özyürekliler’in bu alanda yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Kendisinin ortaya koyduğu emek, sadece bir sanat faaliyeti değil, aynı zamanda bir kültür elçiliğidir.”

Ataoğlu, Bakanlık olarak kültürel üretimi ve tanıtımı desteklemeye devam edeceklerini belirterek, özellikle gençlerin bu gibi örneklerden ilham almalarının önemine dikkat çekti.