KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği yalnız bırakmadı
Kadın Futbol Takımı, KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği’nin organize ettiği yemekte dernek yöneticileriyle bir araya geldi.
Girne Alsancak’ta bulunan bir balık restoranında düzenlenen gecede Kadın Futbol Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, teknik ve idari kadro ile oyuncular yer aldı. Yemeğe ayrıca Fenerbahçenin Voleybol ve Basketbol Takımlarının kurulmasına öncülük eden aynı zamanda kürek ve atletizm branşlarında da çok sayıda başarı kazanmış Tarihe İz Bırakan Fenerbahçeli Kadınlarımızdan Dr. Ayten Salih Berkalp de katıldı.
KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu gecede Dernek Başkanı Duygu Komsuoğlu, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kamp yapmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti ve ligin kalan maçlarında takımımıza başarılar diledi.
Yemeğin ardından ertesi gün GİKAD’ın düzenlemiş olduğu ‘Sporda ve Futbolda Kadının Yeri ‘adlı panele DrAyten Salih Berkalp ile katılan derneğimiz ,aynı günün gecesinde ise KKTCFBİDER üyelerinden oluşan bir takım ile Kadın Futbol takımı teknik heyeti arasında kamp sahasında bir futbol maçı düzenlendi. Oldukça neşeli ve çekişmeli geçen maçın normal süresi 1-1 tamamlandı.Penaltı atışları sonucunda KKTCFBİDER maçı galip tamamlamayı başardı. Maçın sonunda renkli ve keyifli görüntüler yer aldı. Maçın ardından hatıra fotoğrafları çekildi ve organizasyona katılanlara baklava ikram edildi.