Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği tarafından devlet koruması altındaki çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe katıldı

GÜNCEL 01.04.2025 - 21:25, Güncelleme: 01.04.2025 - 21:25
 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği tarafından devlet koruması altındaki çocuklara yönelik düzenlenen etkinliğe katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Lefkoşa’da düzenlenen yemek etkinliğinde yaptığı konuşmada, bayramın üçüncü gününde devlet koruması altındaki çocukların gönül zenginliği ve mutluluğu için bir araya gelinen etkinlikte bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği Başkanı Enver Mamülcü, Yönetim Kuruluna, etkinliğin sponsoru Ömer Gültekin ve ailesine, milletvekili Zorlu Töre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu ve eşine, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Alev Ecevit ve çocukların yanında olan eğitimcilere teşekkür etti.   Devlet korumasındaki çocukların daha fazla huzur bulacağı ortamlar yaratılması için imkanların artırılmaya çalışıldığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, hayırseverlerle birlikte toplanıp çocuklarımızın bizim için ne kadar değerli olduğunu ortaya koymak ve onların geleceği için yapılan çalışmaların ülke huzuru ve bekası için önemli olduğunu vurgulamanın önemli olduğunu söyledi. İslam aleminin bir parçası olarak güçlü olanın ihtiyaçlı olanın yanında olmasının ve paylaşmanın öneminin altını çizen Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’de bayramın birinci günü yaşamını yitiren sanatçı Volkan Konak’ın da hayırseverliğine işaret ederek, vefatı dolayısıyla duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Lefkoşa’da düzenlenen yemek etkinliğinde yaptığı konuşmada, bayramın üçüncü gününde devlet koruması altındaki çocukların gönül zenginliği ve mutluluğu için bir araya gelinen etkinlikte bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği Başkanı Enver Mamülcü, Yönetim Kuruluna, etkinliğin sponsoru Ömer Gültekin ve ailesine, milletvekili Zorlu Töre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu ve eşine, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Alev Ecevit ve çocukların yanında olan eğitimcilere teşekkür etti.  

Devlet korumasındaki çocukların daha fazla huzur bulacağı ortamlar yaratılması için imkanların artırılmaya çalışıldığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, hayırseverlerle birlikte toplanıp çocuklarımızın bizim için ne kadar değerli olduğunu ortaya koymak ve onların geleceği için yapılan çalışmaların ülke huzuru ve bekası için önemli olduğunu vurgulamanın önemli olduğunu söyledi. İslam aleminin bir parçası olarak güçlü olanın ihtiyaçlı olanın yanında olmasının ve paylaşmanın öneminin altını çizen Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’de bayramın birinci günü yaşamını yitiren sanatçı Volkan Konak’ın da hayırseverliğine işaret ederek, vefatı dolayısıyla duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.