Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

İskele Belediye Tiyatrosu yeni yılda iki oyun sahneleyecek

KÜLTÜR - SANAT 19.11.2024 - 13:51, Güncelleme: 19.11.2024 - 13:51
 

İskele Belediye Tiyatrosu yeni yılda iki oyun sahneleyecek

İskele Belediye Tiyatrosu’nun yeni yılda iki oyun sahneleyeceği açıklandı.
İskele Belediyesi’nden verilen bilgiye göre,  İtalyan yazar Dario Fo’nun kaleme aldığı, İskele Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Sami Yakar’ın yöneteceği “Her Hırsız Haydut Değildir” oyunu 2025’in Ocak ayında sanatseverlerle buluşacak. Yeni yılın ikinci oyunu ise Brezilyalı yazar Philinio Marcos’un kaleme aldığı, yine Sami Yakar’ın yöneteceği “Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular” olacak.
İskele Belediye Tiyatrosu’nun yeni yılda iki oyun sahneleyeceği açıklandı.

İskele Belediyesi’nden verilen bilgiye göre,  İtalyan yazar Dario Fo’nun kaleme aldığı, İskele Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Sami Yakar’ın yöneteceği “Her Hırsız Haydut Değildir” oyunu 2025’in Ocak ayında sanatseverlerle buluşacak.

Yeni yılın ikinci oyunu ise Brezilyalı yazar Philinio Marcos’un kaleme aldığı, yine Sami Yakar’ın yöneteceği “Gece O Kadar Kirliydi ki İkisi de Kayboldular” olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.