Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

Karayolları Dairesi Köprülü kavşağında seyredecek sürücüleri yoğunluk konusunda uyardı

GÜNCEL 31.05.2025 - 18:36, Güncelleme: 31.05.2025 - 18:36
 

Karayolları Dairesi Köprülü kavşağında seyredecek sürücüleri yoğunluk konusunda uyardı

Girne Köprülü Kavşağı’nın alt bölümünde başlatılan onarım ve Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) kaplama çalışmaları, bölgede trafik yoğunluğuna yol açtı.
Karayolları Dairesi Müdürlüğü, çalışmalara 30 Mayıs 2025 Cuma günü saat 18.00’de başladıklarını ve 2 Haziran Pazartesi sabah 06.00’da tamamlanmasını hedeflediklerini açıkladı. Çalışmalar süresince, Lefkoşa’dan Girne’ye gidiş yönündeki trafik, bölünmüş yolun diğer platformuna yönlendirildi. Kavşak bölgesinde ise trafik tek şeritten sağlanıyor. Sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve dikkatli olmaları istendi. Karayolları Dairesi, hem çalışmaların zamanında tamamlanabilmesi hem de sürücülerin güvenliği için uyarılarda bulundu.
Girne Köprülü Kavşağı’nın alt bölümünde başlatılan onarım ve Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) kaplama çalışmaları, bölgede trafik yoğunluğuna yol açtı.

Karayolları Dairesi Müdürlüğü, çalışmalara 30 Mayıs 2025 Cuma günü saat 18.00’de başladıklarını ve 2 Haziran Pazartesi sabah 06.00’da tamamlanmasını hedeflediklerini açıkladı.

Çalışmalar süresince, Lefkoşa’dan Girne’ye gidiş yönündeki trafik, bölünmüş yolun diğer platformuna yönlendirildi. Kavşak bölgesinde ise trafik tek şeritten sağlanıyor. Sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve dikkatli olmaları istendi.

Karayolları Dairesi, hem çalışmaların zamanında tamamlanabilmesi hem de sürücülerin güvenliği için uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.