Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

Konya'da deprem korkuttu

GÜNCEL 26.04.2025 - 11:21, Güncelleme: 26.04.2025 - 11:21
 

Konya'da deprem korkuttu

AFAD'ın verilerine göre saat 07.16'da merkez üssü Konya'nın Cihanbeyli ilçesi olan 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Saat 08.10'da 3,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD saat 07.16'da Konya'da 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 13,15 kilometre olarak ölçüldü. Saat 08.10'da Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde 3,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
AFAD'ın verilerine göre saat 07.16'da merkez üssü Konya'nın Cihanbeyli ilçesi olan 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Saat 08.10'da 3,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

AFAD saat 07.16'da Konya'da 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 13,15 kilometre olarak ölçüldü.
Saat 08.10'da Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde 3,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.