Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

KTSO: 2 tır hellim ise, üretimi tamamlanır tamamlanmaz gönderilecek

GÜNCEL 10.02.2023 - 12:32, Güncelleme: 10.02.2023 - 12:32
 

KTSO: 2 tır hellim ise, üretimi tamamlanır tamamlanmaz gönderilecek

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Türkiye’nin 10 ilini etkileyen ve büyük yıkım ile can kaybına neden olan depremde yaraların sarılması için ülkede güzel örnek birliktelikler oluşturulduğunu bildirdi.
KTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Hayvancılar Birliği’nin süt bağışıyla, Süt Ürünleri İmalatçıları Birliği (SÜİB) çatısı altında örgütlü Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) üyesi imalatçıların 2 tır UHT sütü deprem bölgelerine gönderdiğine işaret edilerek, 2 tır hellimin ise, üretimi tamamlanır tamamlanmaz hemen gönderileceği, belirtildi.   KTTO açıklamasında, "Oda olarak böylesine kötü günlerde iki değerli üretici kuruluşumuzun birlikteliği bizleri gururlandırmaktadır. Her iki birliğe de teşekkür ederiz. Koydukları katkı çok önemli ve anlamlı." ifadelerine yer verildi.   Her iki birlik yetkilileri ise, “Böylesine büyük bir yaranın ancak birlik ve dayanışma içerisinde üstesinden gelinebileceği inancıyla, elimizden geldiğince katkılarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Türkiye’nin 10 ilini etkileyen ve büyük yıkım ile can kaybına neden olan depremde yaraların sarılması için ülkede güzel örnek birliktelikler oluşturulduğunu bildirdi.

KTSO'dan yapılan yazılı açıklamada, Hayvancılar Birliği’nin süt bağışıyla, Süt Ürünleri İmalatçıları Birliği (SÜİB) çatısı altında örgütlü Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) üyesi imalatçıların 2 tır UHT sütü deprem bölgelerine gönderdiğine işaret edilerek, 2 tır hellimin ise, üretimi tamamlanır tamamlanmaz hemen gönderileceği, belirtildi.

 

KTTO açıklamasında, "Oda olarak böylesine kötü günlerde iki değerli üretici kuruluşumuzun birlikteliği bizleri gururlandırmaktadır. Her iki birliğe de teşekkür ederiz. Koydukları katkı çok önemli ve anlamlı." ifadelerine yer verildi.

 

Her iki birlik yetkilileri ise, “Böylesine büyük bir yaranın ancak birlik ve dayanışma içerisinde üstesinden gelinebileceği inancıyla, elimizden geldiğince katkılarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.