Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

Nida Toko, 2032 Olimpiyatlarına hazırlanıyor

SPOR 24.08.2024 - 09:11, Güncelleme: 24.08.2024 - 09:11
 

Nida Toko, 2032 Olimpiyatlarına hazırlanıyor

KKTC Cimnastik Federasyonunun, 2032 Olimpiyatlarına sporcu gönderme hedefi doğrultusunda, Türkiye Cimnastik Federasyonu’ndan milli takım daveti alan Nida Toko, 24 – 31 Ağustos tarihlerinde İstanbul Sancaktepe’de, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Artistik Cimnastik Kadınlar Küçük – Yıldız – Gençler Gelişim Kampına katılmak için İstanbul’a gitti.
KKTC Cimnastik Federasyonunun, 2032 Olimpiyatlarına sporcu gönderme hedefi doğrultusunda, Türkiye Cimnastik Federasyonu ile işbirliğinde özel programla çalıştırdığı sporculardan Nida Toko, Türkiye Cimnastik Federasyonu’ndan milli takım daveti almıştı. Başarılı sporcumuz Nida Toko, 24 – 31 Ağustos tarihlerinde İstanbul Sancaktepe’de, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Artistik Cimnastik Kadınlar Küçük – Yıldız – Gençler Gelişim Kampına katılmak için İstanbul’a gitti. Nida Toko, Artistik Cimnastik Kadınlar Küçük – Yıldız – Gençler Gelişim Kampına katılmak için antrenörü Mustafa Erbulut ile birlikte Cumartesi sabahı İstanbul’a gitti. KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu da ilerleyen günlerde kampı ziyaret ederek, Nida Toko ve antrenörü Mustafa Erbulut’un yanında olacak.
KKTC Cimnastik Federasyonunun, 2032 Olimpiyatlarına sporcu gönderme hedefi doğrultusunda, Türkiye Cimnastik Federasyonu’ndan milli takım daveti alan Nida Toko, 24 – 31 Ağustos tarihlerinde İstanbul Sancaktepe’de, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Artistik Cimnastik Kadınlar Küçük – Yıldız – Gençler Gelişim Kampına katılmak için İstanbul’a gitti.

KKTC Cimnastik Federasyonunun, 2032 Olimpiyatlarına sporcu gönderme hedefi doğrultusunda, Türkiye Cimnastik Federasyonu ile işbirliğinde özel programla çalıştırdığı sporculardan Nida Toko, Türkiye Cimnastik Federasyonu’ndan milli takım daveti almıştı.

Başarılı sporcumuz Nida Toko, 24 – 31 Ağustos tarihlerinde İstanbul Sancaktepe’de, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Artistik Cimnastik Kadınlar Küçük – Yıldız – Gençler Gelişim Kampına katılmak için İstanbul’a gitti.

Nida Toko, Artistik Cimnastik Kadınlar Küçük – Yıldız – Gençler Gelişim Kampına katılmak için antrenörü Mustafa Erbulut ile birlikte Cumartesi sabahı İstanbul’a gitti.

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu da ilerleyen günlerde kampı ziyaret ederek, Nida Toko ve antrenörü Mustafa Erbulut’un yanında olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.