Ömer Yıldız'ı anmak için yarışacaklar
Ömer Yıldız'ı anmak için yarışacaklar
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu 2025 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası 2. Carlot Auto Tırmanma Yarışı bu pazar 18 Mayıs'ta Karaağaç-Alevkayası yolunda gerçekleşecek.
Motorspor Camiasını ve ülkemizi yasa boğan Ömer Yıldız'ı tüm sezon anma kararı alan KKTOK, Bu yarışta tüm görselleri karartarak ve tüm araçlara Ömer Yıldız yazarak yarışı gerçekleştirecek. 2025 sezonunun en zor yarışlarından biri olan Alevkayası parkuruna 27 ekip kayıt yaptırdı. Ünver Rüstem Ralli Kupasına da puan verecek olan yarışta birçok ralli pilotu da start alacak.
Basel Holding, Limon, Gopro, Genpower, Near East Bank, Aveon Sigorta, Rinata Parts, Doill ve Avenue Dereboyu katkıları ile gerçekleşecek Carlot Auto 2. Tırmanma Yarışı saat 11.00’da başlayacak. Yarış parkuru 10.30’da trafiğe kapatılacak ve yarışın servis alanı da Alevkayası Piknik Alanında gerçekleşecek.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.