Atakom
Serena
girne belediyse
GRAND SAPHIRE

Toplantıyı tamamladı

GÜNCEL 09.04.2022 - 16:41, Güncelleme: 29.08.2022 - 13:21
 

Toplantıyı tamamladı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, belediyelerle ilgili bir reform beklentisi içinde olduklarına işaret ederek yasalarla ilgili en erken zamanda biz uzlaşı sağlanarak önce komiteden sonra Meclis’ten geçirilmesiyle halka daha iyi hizmet verilmesini istediklerini söyledi.
  Cumhurbaşkanı Tatar’ın belediyeler reformu konusunda Meclis’te temsil edilen siyasi parti başkanları ve temsilcileriyle Cumhurbaşkanlığı’nda yaptığı toplantı tamamlandı. Toplantı sonrasında basına açıklama yapan Tatar, “Gelinen aşamada bir reform beklentisi içindeyiz. En erken zamanda bir uzlaşı sağlanarak ve ardından komitede değerlendirilerek genel kuruldan geçmesiyle bu reformların yapılması ve halka daha iyi hizmet, hepimizin beklentisidir” dedi. Yapılacak değişikliklerle belediye sayısının azalırken belediyelerin gelirlerinin artırılacağını, böylece halka daha iyi hizmet verileceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, “Etkin ve daha iyi hizmet temennimizdir” diyerek belediyelerle ilgili yasal düzenlemelere katkıda bulunan herkese teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, belediyelerle ilgili bir reform beklentisi içinde olduklarına işaret ederek yasalarla ilgili en erken zamanda biz uzlaşı sağlanarak önce komiteden sonra Meclis’ten geçirilmesiyle halka daha iyi hizmet verilmesini istediklerini söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Tatar’ın belediyeler reformu konusunda Meclis’te temsil edilen siyasi parti başkanları ve temsilcileriyle Cumhurbaşkanlığı’nda yaptığı toplantı tamamlandı.

Toplantı sonrasında basına açıklama yapan Tatar, “Gelinen aşamada bir reform beklentisi içindeyiz. En erken zamanda bir uzlaşı sağlanarak ve ardından komitede değerlendirilerek genel kuruldan geçmesiyle bu reformların yapılması ve halka daha iyi hizmet, hepimizin beklentisidir” dedi.

Yapılacak değişikliklerle belediye sayısının azalırken belediyelerin gelirlerinin artırılacağını, böylece halka daha iyi hizmet verileceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, “Etkin ve daha iyi hizmet temennimizdir” diyerek belediyelerle ilgili yasal düzenlemelere katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zirvekibris.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.